ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ M.D.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Θ.ΠΑΝΟΥΣΗΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Τελείωσε το λύκειο και εισήχθη στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1985(μεταξύ των πρώτων). Έλαβε το πτυχίο της σχολής τον Ιούλιο του 1991 (λίαν καλώς).

Απο τον Μαιο του 1994 έως τον Ιούνιο του 1999 εργάσθηκε και έλαβε την ειδικότητα της γενικής χειρουργικής στη Β΄ χειρουργική κλινική του κρατικού νοσοκομείου Νικαίας, λαμβάνοντας μέρος και εκτελώντας πλήθος χειρουργικών επεμβάσεων, που αφορούσαν όλη τη γκάμα της γενικής χειρουργικής είτε σαν ψυχρά περιστατικά, είτε σαν επείγοντα.

Απο τον Σεπτέμβριο του 1999 έως τον Δεκέμβριο του 2000 εργάσθηκε στο θεραπευτήριο ΥΓΕΙΑ σαν επιμελητής Α΄έχοντας  πολύ στενή συνεργασία με τον καθηγητή Π.Μπάλα.

Τον Ιανουάριο του 2001 μαζί με τον καθ. Π.Μπάλα μετακινήθηκε στο  νεοσύστατο νοσοκομείο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ ασκώντας τη γενική χειρουργική σαν ελεύθερος επαγγελματίας.

Απο τον Ιανουάριο του 2008 έως τον Ιανουάριο του 2013 ανήκει στην Α΄χειρουργική κλινική του νοσοκομείου, μιά κλινική με πολύ μεγάλη εμπειρία στη λαπαροσκοπική χειρουργική και απο τις πρωτοπόρες στον ελλαδικό χώρο στις λαπαροσκοπικές κολεκτομές.

Τον Ιούνιο του 2009 προήχθη σε επιμελητή Α΄ενώ συμμετέχει  σαν εκπαιδευτής στα σεμινάρια λαπαροσκοπικών κολεκτομών που διοργανώνει η κλινική ανα τρίμηνο.

Τον Ιανουάριο του 2013,μετακινείται στο θεραπευτήριο Υγεία,σαν αναπληρωτής διευθυντής στην νεοσύστατη ΣΤ΄χειρουργική κλινική,στην οποία συνεχίζεται και αναβαθμίζεται η διοργάνωση των σεμιναρίων των λαπαροσκοπικών κολεκτομών. Έχει λάβει μέρος σε πλήθος συνεδρίων σαν συγγραφέας αλλά και σαν ομιλιτής ενώ έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε αρκετά σεμινάρια προχωρημένης λαπαροσκοπικής χειρουργικής στο εξωτερικό.